Lieven

Lieven

Mijn naam is Lieven, partner van Ellen, vader van 5 kinderen en opa van 1 kleinzoon. In 2008 begon ik samen met Ellen de Meester-Wroeterij: een biodynamische CSA boerderij in Astene. Nog geen jaar later begonnen we met de voorbereiding van de Sterrebloem. Het eerste jaar werkte ik vanop de zijlijn mee aan de opstart en met vervoer, kamp, verbouwingen,… 1 jaar later liet ik mijn werk als zorgco en leraar in het Bernarduscollege achter mij om voluit in het team mee te draaien. Ik begon in 4, 5, 6 samen met Ellen. Later werkte ik mee in de 3/4de klas aan de projecten, de lessen Frans en als zorgcoördinator. Ik hou ook heel erg van het contact met kleuters en met de kinderen van de tweede leefgroep.

In 2018-2020 ging ik voluit voor het coachen en adviseren van leidinggevenden in organisaties en maakte ik mijn uren bij de Sterrebloem vrij voor het groeiende team.

In februari 2021 keerde ik terug -van nooit helemaal weggeweest- om actua, meesterwerkboek, Frans, project, boerderijklassen en STEAM te geven, en dit hopelijk tot aan mijn pensioen. Mijn passies zijn kunst maken, ontdekken, wandelen en snorkelen in de natuur en het ontdekken van cultuur. Ik ben ondernemend, zoekend en leergierig en ik blijf elke dag opnieuw verwonderd over wat mensen allemaal leren en kunnen met elkaar!