Emmy

Emmy

Ik ben Emmy, mij kan je vanaf dit schooljaar terugvinden bij de jongste kleuters. Sinds 2012 maak ik deel uit van het Sterrebloemteam. Na een fantastische en onvergetelijke stage in De Sterrebloem kreeg ik de kans hier aan de slag te gaan. Hierdoor ben ik als mens en leerkracht sterk gegroeid. Mijn ervaringen bouwde ik vnl. op bij de tweede en derde kleuters.

Sinds december 2021 ben ik, samen met Pieter mijn partner trotse mama geworden van onze dochter Mirthe, daardoor ben ik een jaartje afwezig geweest op school maar nooit echt helemaal weg. Samen met m’n gezin de natuur intrekken, wandelen, de wereld in gaan, maar evengoed samen thuis zijn is iets waar ik enorm van geniet. Mijn voornaamste bezigheid is onze dochter zien groeien en bloeien, samen met haar spelen, voorlezen, lachen, knuffelen,… dit zijn dingen waar ik zielsgelukkig van word. Dit trek ik graag door naar m’n klaspraktijk. 

Na deze periode start ik dit schooljaar vol goesting. Ik ben heel benieuwd naar het samen spelen en leren met deze prille wezentjes en kijk uit naar veel knuffel-, lach- en speelmomentjes. Ik hou er van de natuurlijke interesse bij de kleuters te ontdekken en van daaruit verder te gaan. Rollenspel en ‘de echte wereld’ binnenbrengen zijn hierbij voor mij belangrijk. Samen ontdekken, experimenteren, onderzoeken en spelen omvat alles wat ik graag doe.