Ellie

Ellie

Hallo ik ben Ellie, samen met Marita begeleider van leefgroep 2.

Mama van Noah (bijna 4  jaar) en plusmama van Finn (14 jaar) en Tila (12 jaar). partner van Bram.

In mijn vrije tijd hou ik er van om samen met mijn gezin op stap te gaan (naar het bos, naar de zee, naar de speeltuin) of op stap te gaan met vriendinnen. Ik lees ook ontzettend graag boeken zowel fictie als non fictie en de non fictie boeken hangen dan als een rode draad vast aan waarom ik heb gekozen om leerkracht te worden. 

Ik ben enorm geboeid in het hele zijn van kinderen. Waarom kinderen kiezen voor bepaalde dingen, wat er in hun hoofdje om gaat? Welke dingen hun boeit? Waarom kinderen zo anders zijn dan volwassenen? Ik vind ze ontzettend boeiend.

In de Sterrebloem voel ik me thuis. Elke dag word ik door mijn kinderen met open armen ontvangen en mag ik al vanaf de poort knuffels ontvangen en roepen ze vanaf de straat mijn naam.  De kinderen komen met hun verhalen van thuis bij mij. De kinderen kunnen elk op hun tempo leren en ontwikkelen. Groeien tot wijze wezentjes.

Ook bij mijn collega’s kan ik terecht. We zijn één team. Samen dragen we zorg voor elk kind. Hoe klein of groot het ook is en dat vind ik prachtig.