Ulule

Je kunt er niet naast kijken. De (ver)bouwwerken in onze school. Met de dag zie je verandering.  Zoals u wel weet is verbouwen niet goedkoop en als school moeten we 30% zelf betalen. We doen samen met de ouders al heel wat: poetsen, kinderen vervoeren, actief zijn in een werkgroep, soep maken, activiteiten organiseren… Fantastisch om te zien. In onze zoektocht naar middelen, vonden we een project waar we ook anderen bij kunnen betrekken en doen bijdragen aan de school. We vonden dit in het crowdfundingplatform Ulule.

Hoe werkt dit?

Iedereen kan via dit platform makkelijk een gift doen. We willen 4.500 euro binnenhalen. Een derde daarvan komt uit de binnenste cirkel, de ouders. Nog een derde komt van vrienden, kennissen, familie, collega’s van ons als ouders. Nog een derde komt van mensen die het project genegen zijn, maar die we zelf minder goed kennen. Ook van de Ulule-gemeenschap.

Waar?

Alle informatie kunt u vinden op de Ulule site, https://nl.ulule.com/sterrebloem/, waar u ook een knop vindt om ons te sponsoren. Giften kunnen al vanaf 5 euro. Alvast bedankt!

Tags: